Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чавун — один із найстаріших матеріалів для грилю та приготування їжі
Протягом століть чавун практично не змінювався на сучасних кухнях. Завдяки своїм особливим властивостям чавун, як і раніше, популярний як аксесуар для гриля та і для приготування їжі. Сковороди Santos виготовляються виключно з високоякісного чавуну, без шкідливих речовин та добавок.
Ідеально підходить для гриля
Казан-форма для хліба SANTOS K8 без ніжок ідеально підходить для використання на будь-якому типі грилів. Завдяки плоскому дну та відсутності ніжок ця жаровня не дряпає решітки гриля і завжди стійка.
Переваги чавуну
Коли справа доходить до накопичення тепла, чавун випереджає нержавіючу сталь. Чавунні вироби добре зберігають тепло і віддають його страві. Незалежно від джерела тепла, будь то відкритий вогонь, розпечене вугілля або кухонна плита, тепло ідеально розподіляється та зберігається по всій поверхні сковороди, завдяки чому ваші страви готуються рівномірно.
Так звана патина створює природний антипригарний шар. Патина утворюється при обпалюванні чавуну рослинними оліями і тому нешкідлива при приготуванні їжі. Антипригарний ефект патини покращується з кожним використанням.
Використання в грилі та на кухні
Підходить для газового гриля, вугільного гриля, коптильні чи безпосередньо над відкритим вогнем. Також може встановлюватись прямо в тліюче вугілля або брикети. Легке приготування тушкованих страв та страв на грилі всіх видів, відмінно підходить для випікання хліба. Кришку казана можна встановити на решітки гриля і використовувати для смаження страв. Таким чином, у вас є додаткова чавунна пательня для грилю, яка забезпечує відмінне смаження продуктів на грилі.
Чавунний казан-форма для хліба ідеальна для випікання пирогів і хліба в домашній духовці. Кришка може використовуватись як пательня на домашній плиті, в тому числі і на індукційних моделях. Такий казан SANTOS також можна використовувати як жаровню, наприклад, для ребер.
Правила використання, чищення та догляд
Казан прогорів і утворилася патина, пропалювати більше не треба. Торкайтеся гарячих частин у захисті від опіків, найкраще використовувати термостійкі рукавички. Після використання чавунний казан має повільно остигати.
Для очищення чавунного казана досить теплої води, засіб для миття посуду пошкоджує природний захисний шар чавуну. Видаліть стійкі залишки їжі дерев'яною лопаткою, шпателем або очисником з кілець. Після очищення натріть чавун олією.
Основні технічні характеристики:
• Розміри: 34 х 24 х 14,5 см
• Об'єм (з закритою кришкою): приблизно 5,5 л.
• Вага (з кришкою): 5,2 кг.
• Матеріал: чавун
• Бічна виїмка для щупа електронного термометра