Приготуйте ідеальну піцу на грилі для двох із набором для піци та каменю для випікання 10-дюймового розміру Napoleon. Немає нічого кращого за свіжу домашню піцу, навіть на ходу. Ви можете встановити обидва камені для піци на гриль, навіть на TravelQ™. Пористий камінь відводить вологу від скоринки піци і дає хрумку і легку скоринку, як піцу, щойно з піцерії. Як і ваша улюблена чавунна сковорода, цей камінь з часом приправиться, що зробить його ефективнішим. Камінь для піци серії PRO рекомендується мити теплою водою вручну після повного остигання. Уникайте мильної води та чищення. З'єднайте камінь для піци зі шкіркою для піци Наполеона для додаткової зручності.
Пористий камінь відводить вологу від скоринки піци і дає хрумку і легку скоринку.
Випікайте хліб, випічку та навіть печиво на камені з неймовірними результатами.
Використовуйте у духовці або на грилі-барбекю.
Як і ваша улюблена чавунна сковорода, цей камінь з часом приправиться, що зробить його ефективнішим.
Помістіть холодний камінь у барбекю або духовку та попередньо нагрійте їх разом приблизно до 425°F – 30 хвилин – дозволяючи каменю трохи попередньо нагрітися, це дає найкращі результати.
Дайте камінням повністю охолонути в грилі для барбекю, перш ніж виймати їх для очищення.
Використовуйте бар'єр, такий як кукурудзяне борошно або пергаментний папір, на камені, щоб запобігти прилипання
Ручне прання каменю для піци серії PRO вручну теплою водою після повного остигання.
Уникайте мильної води та чищення, це може пошкодити поверхню та призвести до того, що мильний аромат потрапить у їжу.