Кількість
|
Вартість
|
||
|
Технічні характеристики: Сковорода WOK, чавунна 230мм, Розміри: 230 x 290 x 75 мм. Бічні сторони вигнуті, з опуклим днищем. Виробництво Lodge Cast Iron США.
Головна властивість чавунного посуду – це унікальна теплопровідність. Чавун нагрівається повільно, тепло поширюється також повільно, але рівномірно. Тому чавунний посуд можна використовувати як для довгого гасіння на слабкому вогні, так і для швидкого засмаження їжі. Чавун легко витримує високу температуру і не піддається деформації. У чавунному посуді можна смажити стейки, рибу, птицю, пасерувати овочі, тушкувати рагу, готувати підливи та гуляші. Чавунна поверхня рівномірно прогрівається і довго залишається гарячою, тому для приготування їжі витрачається менше енергії, і продукти добре пропікаються з усіх боків.
Рекомендації щодо догляду за чавунними виробами:
Перед першим застосуванням необхідно підготувати посуд так, щоб їжа не чіплялася на дно. Вимийте вироби гарячою водою (з не агресивним миючим засобом), витріть насухо, протріть олією весь виріб - навіть кришку і зовнішню частину виробу. Нагрівайте, перевернувши вгору дном, в духовці 1:00 при температурі 180°С. Вимкніть духовку і, не виймаючи казан, повністю охолодіть. Щоб іржа не з'являлася знову, змащуйте виріб олією після кожного миття і добре висушуйте.