Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Укр
Опис

Керамічний гриль Large Big Green Egg 117632

Артикул 117632
В наявності
89 900 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб додати товар в список бажань
Замовити швидко
Відео
Характеристики
Моделі грилів Big Green Egg LARGE (46 см.)
Виробник Big Green Egg, США
Підбір гриля Для дому та дачі, Для кафе та росторану
Дозволяє приготувати 10 стейків або 14 котлет для бургерів
Вид палива Вугілля
Материал решіток Нержавіюча сталь
Діаметр решітки (см.) 46
Габаритні розміри (ДхШхВ) (см.) 52 х 56 х 84
Вага (кг.) 73

● Доставка на відділення Нової пошти

● Кур'єром Нової пошти за адресою

 

         

● Гриля та іншого обладнання, спеціалістами нашої компанії

 

                                          

Київ, вул. 49-а Садова, 23 ділянка (Осокорки, ст. метро Славутич)

 

Докладніше про доставку

● Післяплати від Нової Пошти

● Готівкою або кредитною карткою

● Банківським переказом

● Онлайн-оплата через сайт - 

● Покупка частинами -  

 

Докладніше про оплату

● Надаємо офіційну гарантію від виробника

 

Докладніше про гарантію

● Відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів"

 

Докладніше про повернення та обмін товару

● Замовлення через сайт приймаються 24/7

● Онлайн консультація з 9:00-21:00

● У шоурумі Grill Market

● По телефону

● Зручним для Вас месенджером: Viber, Telegram, WhatsApp

● E-mail

 

Наші контакти

Відгуки 7
Гарного дня! Скільки треба кубіків для одноразового розпалу гриля?
Відповісти
Доброго дня, Евген! Для розпалу керамічного гриля Біг Грін Егг Вам вистачить 2-3 кубика для розпалу. Розмістить їх по вогнищу посеред вугілля і підпаліть. Після можна закрити кришку, відкрити нижне та верхне піддувало. 15 хвилин буде достатньо для набору температури в 200-250 градусів по Цельсію. Кубики для розпалу можна знайти в категорії «Стартер та розпал для вугілля». Для отримання повної інформації про товар, прошу звернутись до експертів нашої компанії. Дякую за питання і гарного дня!
Відповісти
Гарного дня! Як «потушити» гриль?
Відповісти
Доброго дня, Іван! Після закінчення процесу приготування барбекю, Вам потрібно закрити повністю піддувало, та закрити повністю регулятор потоку повітря. Тим самим, кисень в камері вигорить і вугілля затухне. Для того щоб гриль охолонув, занадобиться трохи часу. Гасити полум'я чи жар в грилі водою – заборонено! Для отримання повної інформації про обладнання, прошу звернутись до експертів нашої компанії. Дякую за питання і гарного дня!
Відповісти
Гарного дня! Як контролювати температуру в грилі?
Відповісти
Доброго дня, Дмитро! Для контролювання температури в камері керамічного гриля, треба звернути увагу на піддувало, яке знаходиться в нижній частині гриля, та регулятора, що розташований на куполі камери. Піддували має найвищу потужність, за допомогою регулятора можна контролювати температуру більш точно, до 1 градуса. Для отримання повної інформації про обладнання, прошу звернутись до експертів нашої компанії. Дякую за питання і гарного дня!
Відповісти
Доброго дня! А що входить у комплект?
Відповісти
Доброго дня, Олександр! В комплект входить решітка з нержавіючої сталі. Такі комплектуючі як столики, підставка, чи інші, докупляються окремо. Для отримання повної інформації про обладнання, прошу звернутись до експертів нашої компанії. Дякую за питання і гарного дня!
Відповісти
Вітаю! А крила в комплекті?
Відповісти
Доброго дня, Олександр! Столики в комплект не входять. Їх можна докупити окремо. Для отримання повної інформації про обладнання, прошу звернутись до експертів нашої компанії. Дякую за питання і гарного дня!
Відповісти
Ще 2 коментаря
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору