Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тріска для копчення SANTOS з горіхового дерева Гікорі ідеально підходить для приготування свинини та яловичини. Також відмінно поєднується з птицею, бараниною та дичиною.
При використанні тріски для копчення гриля їжа готується в менш інтенсивному режимі, ніж при звичайних способах грилінгу. Ефірні олії, що виділяються, надають м'ясу тонку димну нотку.
Інструкції із застосування:
• Замочіть тріску для копчення у воді приблизно на 30-60 хвилин
• Злийте воду та додайте тріску в коробочку для копчення (для використання на газових грилях)
• Помістіть коробочку для копчення з тріскою на аромапластини або решітки
• У вугільних грилях тріску додавайте на розпалене вугілля або брикет
• Залежно від тривалості приготування на грилі використовуйте приблизно 1–2 жмені тріски, щоб надати легкий смак копченості стравам, приготованим на грилі. Для класичного копчення використовуйте приблизно 3 жмені.
Основні технічні характеристики:
• Виготовлено з горіхового дерева Гікорі
• Вага: 1кг
• Фракція: близько 2 мм