Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ідеальна шаурма, шашлики, гірос - все це можливо приготувати за допомогою вертикального шампура Santos, навіть якщо ви не є щасливим власником гриля.
Універсальні можливості з вертикальним шампуром для гриля від SANTOS. Проте, не лише гірос можна приготувати на вертикальному шампурі. Дивовижно смачно можна запекти курку, нанизавши її вертикально. Для приготування південноамериканського чурраско ви можете смажити ароматне мариноване м'ясо з усіх боків на вертикальному шампурі, а потім традиційно нарізати його прямо з нього. Усі знають про шаурму. Для цього арабського блюда кусочки м'яса, добре приправлені спеціями, нанизуються на шампур, а після приготування ріжуться тонкими скибочками і подаються в лаваші.
Гірос із вертикальним шампуром SANTOS для приготування непрямим методом
Зізнайтеся, приготування гіроса з вертелом і пальником під ним - це досить зручно і дуже популярно. Але навіть якщо у вас немає цього обладнання, ви можете легко порадувати своїх гостей кебабом або гіросом - вам потрібен всього лише вертикальний шампур SANTOS і можливість грилінгу на непрямому жарі. М'ясо нанизується на вертикальний шампур і переміщується на гриль. Проте для приготування не достатньо тільки прямого нагріву знизу, але це прекрасно працює при круговому нагріві. І навіть якщо у вас немає гриля з кришкою - ніяких проблем, ви можете використовувати вертикальний шампур у духовці.
Залежно від кількості гостей і потреби в м'ясі у вас є два змінні шампури. Міцні шампури з нержавіючої сталі висотою 17 і 25 см надійно вкручуються в підставку, щоб її можна було безпечно розмістити на решітці гриля. Підставка для шампура розміром 23 х 15 см надійно захищає ваш гриль від капаючого жиру. Крім того, готові шматки м'яса після нарізки падають прямо на підставку для шампура і можуть легко діставатися звідти. Вертикальний шампур може залишатися на решітці гриля, поки наступний шар м'яса не підрум'яниться і не буде готовий до нарізки.
Порада: спробуйте подати повністю приготований шашлик вашим гостям, поставивши його прямо на стіл з термостійкою підложкою. Так кожен гість зможе нарізати собі найсмачніші шматочки і додавати їх до приготовлених гарнірів: хліб, картопля фрі, цибуля, соус, салат, помідори чи перець - вашій креативності немає меж!
У наборі цього аксесуару від SANTOS у вас є дві довжини шампурів на вибір, залежно від того, для скількох осіб ви збираєтеся готувати. На 17 см шампурі поміщається приблизно 2,5 - 3 кг м'яса, а на 25 см шампурі - до 5 кг. Для приготування ваших страв на шампурі підходять класичні види м'яса: свинина, баранина і телятина з більш високим вмістом жиру, але, звісно ж, чудово підійдуть також курка, індичка чи яловичина. Звісно, не варто нехтувати маринадами і сумішшю приправ: маринування на ніч робить смак ще більш насиченим.
Підготовлене і нарізане м'ясо як найрівномірніше та компактно вкладайте на шампур, прикріплений до підставки, а потім вже на переміщуйте на гриль. Рекомендуємо розігріти камеру гриля до 200-220 °С, а шампур помістити в зону непрямого жару. Приблизно через 35 хвилин м'ясо повинно стати хрустким ззовні і добре підрум’янитися. Тепер вам потрібен лише гострий ніж, і ви можете насолоджуватися шар за шаром.
Очищення: всі деталі набору виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, легко очищуються і їх можна мити в посудомийці.
Основні технічні характеристики:
• Матеріал: нержавіюча сталь
• Довжина шампурів: 17 і 25 см
• Розміри підставки для шампура: 23,4 х 15,2 см
• Можна мити в посудомийці
• В комплект входить: 1 підставка для шампура, 2 шампура (17 і 25 см)