Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розпочато в Алабамі, вдосконалено в Міссісіпі
Білий соус «Міссісіпі» — це вершковий гострий соус для барбекю з великим південним смаком.
Він особливо чудовий на курці, але ми любимо його на м’ясі свинини, морепродуктах, яловичині та навіть як соус для піци!
Інгредієнти: Майо (соєва олія, дистильований оцет, яєчний жовток, кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози, містить менше 2% солі, вода, насіння гірчиці, динатрію кальцію EDTA для захисту смаку), концентрат лимонного соку (вода, концентрат лимонного соку, менше ніж 2% лимонної олії, бензоат натрію, метабісульфіт натрію), яблучний оцет (оцет дистильований, натуральний ароматизатор, карамельний колір, розбавлений водою до 5% кислотності), сіль, цукор, перець чорний, хрін (хрін, вода, оцет дистильований). , соєва олія, сіль, штучний ароматизатор), часник, ксантанова камедь, бензоат натрію, сорбат калію, мелений кайєнський перець. МІСТИТЬ: ЯЙЦЯ та СУЛЬФІТИ
На заводі, де виробляється Killer Hogs, не використовуються продукти, що містять деревні горіхи, за винятком білого соусу Killer Hogs Mississippi. Підприємство, яке виробляє білий соус Killer Hogs Mississippi, також виробляє продукт, що містить горіхи пекан, однак цей продукт не виробляється на тому ж обладнанні чи в той самий день, що й білий соус Killer Hogs Mississippi.
Продукти Killer Hogs не містять глютену, але вони не виробляються на безглютеновому підприємстві.