Кількість
|
Вартість
|
||
|
Приготуйте власну ароматну домашню південну ковбасу для сніданку
Рекомендації щодо використання: додайте 1 столову ложку приправи для ковбаси Malcom's Country Sausage на 1 фунт свинячого фаршу. Добре перемішайте, щоб повністю поєднати сезони. Для досягнення найкращих результатів поставте в холодильник на 1 годину перед приготуванням.
Для різних видів гострої ковбаски на сніданок замініть мелену дичину, яловичину або баранину.
Зберігайте свіжу змішану ковбасу в холодильнику до 4 днів. Через 4 дні загорніть у морозильний папір або закрийте вакуумом і зберігайте в морозилці.
Склад: сіль, спеції, коричневий цукор, глутамат натрію та рафінована соєва олія.