Кількість
|
Вартість
|
||
|
Приготуйте власну ароматну домашню південну ковбасу для сніданку
Рекомендації щодо використання: додайте 1 столову ложку гострої сільської ковбаси Malcom's SPICY на 1 фунт свинячого фаршу. Добре перемішайте, щоб повністю поєднати сезони. Для досягнення найкращих результатів поставте в холодильник на 1 годину перед приготуванням.
Для різних видів гострої ковбаски на сніданок замініть мелену дичину, яловичину або баранину.
Зберігайте свіжу змішану ковбасу в холодильнику до 4 днів. Через 4 дні загорніть у морозильний папір або закрийте вакуумом і зберігайте в морозилці.
Склад: сіль, спеції, очищена соєва олія декстрози та натуральні ароматизатори.
На заводі, де виробляється Killer Hogs, не використовуються продукти, що містять деревні горіхи. Продукти Killer Hogs не містять глютену, але вони не виробляються на безглютеновому підприємстві.